Şehit Abdulgani Adalı İlkokulu
Belören Köyü.02400 Kahta/ADIYAMAN

VİZYON

Türk milli eğitiminin temel mevzuat ve yöntemlerine uygun olarak; 1- Katılımcı, değişimsel ve vizyoner bir liderlik anlayışıyla açık bir sistem olmak 2- Canlı bir organizma gibi yenilik ve gelişmeleri takip edip, uyum sağlayarak öğrenen bir okul olmak. 3- Kaliteli iş ortamı, iş doyumu, eşitlik ve adalet kavramlarını kendimize davranış haline getirmek. 4- Düzen, işbirliği, yüksek moral ile anlamlı çalışmalar yaparak öğrencilere ve çevremize eleştirel düşünme ve problem çözme yetisi kazandırmak.

MİSYON

Ülkemizin gelişimine paralel olarak, çevremiz ile birlikte değişmek, yenilenmek ve gelişmektir. Öğrenen bir kurum olarak milli ve insani değerlere saygılı olarak bilimsel gelişme ve sosyal değişmeleri etkileyecek milli kültürümüze katkı sağlamaktır. Anayasal hak ve sorumluluklar çevresinde sosyal psikoloji, Eğitim ve rehberlik ilkeleri ışığında insanı seven, kendisini gerçekleştirebilecek bir insan tipini yetişmesine katkı sağlamaktır.

Normal Öğretim

08:30 14:00